Добавить в визитницу

Найкраща стоматологія New Smile у Червонограді

Advert details

Advert ID: 477354
Displayed: 2587
Added 2020-09-29 06:47:31
Expires: 2025-09-29 06:47:00
5.00 ( 1 оценок )
Стоматологія New Smile у Червонограді
Нажмите, чтобы посмотреть вторую сторону.
Для возврата на лицевую нажмите на любую область страницы.

Description

Стоматологія у Червонограді.

Запрошуємо дорослих та дітей до нашої стоматології у Червонограді. Ми зібрали найкращих фахівців та обладнання, це дозволяє отримати вам сучасний стоматологічний сервіс та безболісне лікування зубів у Червонограді. 

 

Стоматологія New Smile у Червонограді це:

Найкраща команда лікарів;

Безпека наших пацієнтів;

Повний цикл стоматологічних послуг;

Якісна стоматологія без болю;

Найвищий рівень стерилізації;

Інноваційні технології в області стоматології;

Обладнання і матеріали останнього покоління;

Пацієнти оточені турботою і увагою персоналу;

Діагностіка ротової порожнини:

Рентгенологічне дослідження (рентген зубів) — основа якісного лікування з хорошим прогнозом. Без якісної рентген-діагностики практично неможливо скласти грамотний план лікування. Стоматологи застосовують кілька варіантів рентгенологічних досліджень, які дозволяють вивчити як один зуб окремо, так і всю щелепу: кісткові структури, суглоби, сполучні тканини.Рентгенологічне дослідження (рентген зубів) — основа якісного лікування з хорошим прогнозом. Без якісної рентген-діагностики практично неможливо скласти грамотний план лікування. Стоматологи застосовують кілька варіантів рентгенологічних досліджень, які дозволяють вивчити як один зуб окремо, так і всю щелепу: кісткові структури, суглоби, сполучні тканини.

  • Прицільний знімок — найпоширеніший тип. Виконується на візіографі з низьким променевим навантаженням. Цей метод застосовується, щоб поставити діагноз в зоні 1-2 зубів.
  • Панорамний рентген зубів — оглядовий 2D-знімок обох щелеп.
  • Комп’ютерна томографія зубів (3D-знімок). На сьогодні це стандарт в стоматології. КТ потрібно, при об’ємному терапевтичному лікуванні, при підготовці до імплантації, протезування, ортодонтії. З його допомогою можна виявити глибокі ураження зубів, кісткові зміни, порушення прикусу.

Рентген зубів необхідний при проведенні терапевтичного лікування (особливо — при лікуванні каналів), протезування, імплантації, а також перед початком ортодонтичного лікування (виправлення прикусу).

Доросла стоматологія:

Професійна гігієна зубів

Комплексна гігієна порожнини рота включає: видалення твердих зубних відкладень за допомогою ультразвукового скейлера, зняття щільного пігментованого нальоту методом Profiflex, полірування зубів, нанесення мінералізуючих гелів для зміцнення емалі.Завжди індивідуальний підхід — ми враховуємо особливості ваших зубів. Проведемо гігієну максимально акуратно і безпечно.

Відбілювання зубів

за допомогою відбілювання зубів системами Magic Smile та Beyond ми доб’ємося не тільки потрібного вам відтінку зубної емалі, але і зробимо це в максимально зручній, комфортній обстановці, в мінімально можливі терміни, не завдаючи шкоди вашому здоров’ю. Красива посмішка — здорова посмішка!

Естетична стоматологія

Естетична стоматологія — це сучасний комплексний підхід до лікування порожнини рота, де головна мета — не просто здорові зуби, але привабливий зовнішній вигляд зубів і посмішки. Наші стоматологи — кращі фахівці в естетиці: прозорий ріжучий край, мікрорельєф зуба, здорові ясна. У нас щадна підготовка зубів під вініри — завдяки роботі зі збільшенням. Ваша посмішка буде чудовою і при цьому природною.

Лікування карієсу

Від карієсу позбутися можна! Щоб не допустити руйнування зуба, необхідно мінімум два рази на рік відвідувати стоматолога, займатися профілактикою виникнення. Пломбувальні матеріали використовуємо останнього покоління щоб забезпечити якість та бездоганну естетику.

Лікування ясен (пародонтологія)

Запальні процеси призводять до руйнування ясен і, як наслідок — до випадання зубів. Ми проведемо детальну діагностику стану Вашої ротової порожнини та усунемо запалення ясен, рухомість зубів, використовуючи скейлінг і пластику ясен.

Лікування каналів під мікроскопом (ендодонтія)

Ми лікуємо зуби за світовими стандартами — з коффердамом і під мікроскопом. Складна оптика дозволяє лікарю провести лікування гранично точно: видалити тільки пошкоджені тканини, пролікувати складні канали, ідеально відновити форму зуба. Це незамінне обладнання для терапії каналів зуба — максимально точне лікування!

Протезування зубів під мікроскопом

Сучасне протезування дозволяє відновити естетику посмішки і функціонал складової зубного ряду.

  • тимчасове і постійне
  • знімне і незнімне протезування
  • мікропротезування
  • вініри
  • керамічні коронки
  • металокерамічне протезування
  • протезування на імплантах

Вирівнювання зубів (ортодонтія)

Криві зуби створюють психологічний дискомфорт, заважають людині знайти упевненість в собі і частіше посміхатися. New Smile — це доступні ціни на вирівнювання зубів, компетентність і коректність у вирішенні будь — яких питань. Посміхайтеся красиво, з нами — це просто!

  • пластинки
  • капи
  • брекет-системи різних виробників
  • елайнери

Хірургічна стоматологія

Застосування сучасних засобів анестезії дозволяє будь — які хірургічні маніпуляції звести до абсолютно безболісної процедури.

  • видалення зубів будь — якої складності
  • PRF-технологія (плазмотерапія)
  • кісткова пластика
  • пластика вуздечки язика та губи
  • резекція верхівки зуба
  • хірургічне видовження коронки зуба
  • синус — ліфтинг
  • ортодонтична мікрохірургія

Імплантація зубів

Ми використовуємо високоякісні імпланти з біологічно нейтрального титану. Імплантати швейцарської компанії Nobel Biocare по праву

  • вважаються лідерами серед всіх імплантатів.
  • відсутність одного або декількох зубів
  • імпланти різного класу
  • методика «Все на 4″ (All-on-4) або»Все на 6» (All-on-6)

Лікування зубів без страху

Лікування зубів під наркозом — норма для сучасної стоматології. Ми гарантуємо максимальну безпеку процедури. Наша клініка ліцензована значить при лікуванні в наркозі дотримуються найсуворіші протоколи. Величезний досвід наших лікарів, найсучасніше обладнання — все це дозволяє провести якісне, комфортне і безпечне лікування зубів у дорослих та дітей.

  • Закис Азоту – Киснева Седація
  • медикаментозний сон
  • наркоз (глибокий сон)

А також дитяча стоматологія: 

New Smile — це ефективне лікування дітей та підлітків з використанням сучасних світових методик та технологій.

Ми створюємо атмосферу комфорту й довіри, Ми робимо все, щоб наші маленькі пацієнти почували себе в безпеці і без остраху довіряли лікування своїх зубчиків феям.

Під час візиту дитина знайомиться з нашими феями, дивиться мультфільми, і обов’язково отримує подаруночок! Усі наші маленькі пацієнти, які пройшли лікування в «New Smile», автоматично стають учасниками — Програми контролю стоматологічного здоров’я.

Якщо у вас є будь які питання стосовно зубів, телефонуйте по будь якому з номерів, запрошуємо вас на прийом!

seif3

Location

Львівська область, Україна
Червоноград, вул Героїв Майдану 9

Video


Отзывы про Найкраща стоматологія New Smile у Червонограді

Каждый посетитель может оставить свой отзыв про Найкраща стоматологія New Smile у Червонограді , Система рейтинга и отзывов позволяет выявить недобросовестные компании. Если вы реальный клиент этой фирмы, то можете оставить отзыв про Найкраща стоматологія New Smile у Червонограді . Для этого необходимо быть зарегистрированным на сайте Банк Визиток. При этом фирма, про которую оставили отзыв Найкраща стоматологія New Smile у Червонограді , имеет право подать жалобу на ваш комментарий, если он оставлен НЕ реальным клиентом.

Рейтинг

Пунктуальность / Сроки
5.00
Адекватность цены
5.00
Порядочность
5.00

Отзывы клиентов

5.00

На высшем уровне

Все зробили на висшому рівні, надійно, якісно та безболісно, рекомендую!На наступному тижні поведемо дитину, та обов'язково буду рекомендувати друзям!

Авторизуйтесь, чтобы оставить отзыв
Created by
vladek (1)
0.00 ( 0 оценок )
Contact +38 063 871 8833
+38 097 400 7373
+38 063 871 8833
https://newsmile.in.ua
Основной номер: 06..........show
Помогите клиентам найти вашу визитку!
Чем больше репостов тем лучше! Попросите друзей и членов семьи помочь.
Попросите клиентов оставить про Вас отзывы, это поднимет визитку в ТОП
Платные услуги по рекламе
заказать продающий дизайн Реклама визитки в Facebook, Instagram, Google