Добавить в визитницу

Граніт в Коростишеві з Лезниківського кар'єру

Подробиці візитки

ID візитки: 2269
Відображається: 664
Додано 2020-01-23 08:40:45
Закінчується: 2025-01-22 08:40:45
0.00 ( 0 оценок )
Граніт в Коростишеві з Лезниківського кар'єру
Граніт в Коростишеві з Лезниківського кар'єру
Нажмите, чтобы посмотреть вторую сторону.
Для возврата на лицевую нажмите на любую область страницы.

Опис

Проєкт “Лабрадоритна іризація”
Лезниківський граніт - по праву можна назвати найвидатнішим і унікальним серед всіх відомих порід граніту.
 
Лезниківське родовище граніту знаходиться на території України в Житомирській області Володарсько-Волинському районі с. Червоногранітне (біля села Лезники діє Лезниківський кар'єр) з 1900р. донині.
 
Головна особливість Граніту це його надміцність, а також морозостійкість, вологостійкість, довговічність і практичність. Він оптимально підходить для виробництва пам'ятників. Його чудовий багатий вигляд не залишить не одного байдужого замовника.
 
Технічно Лезниківський граніт перевершує інші види, маючи: об'ємна вага 2650 кг / м3; водопоглошеніе 0,18 відсотка; стираність 0,24 г / см2; морозостійкість в п'ятдесят циклів; міцність при вигині 31 (МПа); боковий вівтар міцності при стисненні 135-260 кг / см2 (МПа) і по класу радіоактивності відповідає першому класу. Структура каменю середньозернистий.
 
Його унікальність, неповторний червоний колір (з відтінками від світло-бордового до темно-червоного) залежить від його мінерального складу: микроклин становить 80 відсотків, кварц 15 відсотків і біотит 5 відсотків.
 
Сфера застосування дуже різноманітна, Лезниківський граніт використовують як в будівництві, так і в архітектурі, як в ландшафтному дизайні, так і в похоронній сфері. Він підходить для зовнішніх і внутрішніх виробів. Наш Граніт - так званий «червоний», ідеально підходить для виробництва сходів, ступенів, підвіконь, стільниць, декоративних ваз, пам'ятників і надгробків. Використовується найчастіше для облицювання будівель, пам'ятників, мостів, станцій метро і т.п.
 
Якщо розібратися граніт бездоганний, але все ж є один мінус - його ціна. Ціна досить висока, вона обумовлена ​​міцністю граніту, а це значить коли відбувається видобуток граніту потрібно використовувати високоякісне діамантове обладнання, техніку і вибухівку.
 

seif3

Місце

Коростишів, Житомирська область, Україна
Хорошівський район с. Червоногранітне вул. Гранітна, 1

Отзывы про Граніт в Коростишеві з Лезниківського кар'єру

Каждый посетитель может оставить свой отзыв про Граніт в Коростишеві з Лезниківського кар'єру, Система рейтинга и отзывов позволяет выявить недобросовестные компании. Если вы реальный клиент этой фирмы, то можете оставить отзыв про Граніт в Коростишеві з Лезниківського кар'єру. Для этого необходимо быть зарегистрированным на сайте Банк Визиток. При этом фирма, про которую оставили отзыв Граніт в Коростишеві з Лезниківського кар'єру, имеет право подать жалобу на ваш комментарий, если он оставлен НЕ реальным клиентом.

Рейтинг

Пунктуальность / Сроки
Адекватность цены
Порядочность
Автор
2580 (8)
Тип: Приватна особа
0.00 ( 0 оценок )
Контакти 098 402-97-91
068 953-50-13

Хорошівський район с. Червоногранітне вул. Гранітна, 1
Основной номер: 09..........показати
Помогите клиентам найти вашу визитку!
Чем больше репостов тем лучше! Попросите друзей и членов семьи помочь.
Попросите клиентов оставить про Вас отзывы, это поднимет визитку в ТОП
Платные услуги по рекламе
заказать продающий дизайн Реклама визитки в Facebook, Instagram, Google