Добавить в визитницу

Купити натуральний мед та бджолопродукти в роздріб у Львові та Львівській області

Подробиці візитки

ID візитки: 205941
Відображається: 2171
Додано 2020-04-23 02:40:31
Закінчується: 2025-04-23 02:40:00
0.00 ( 0 оценок )
Купити натуральний мед та бджолопродукти в роздріб у Львові та Львівській області
Нажмите, чтобы посмотреть вторую сторону.
Для возврата на лицевую нажмите на любую область страницы.

Опис

Купити натуральний мед та бджолопродукти в роздріб у Львові та Львівській області Меди Добросина в першу чергу це ЯКІСТЬ ! Продаж меду та інших бджолопродуктів в роздріб у Львівській області та у Львові -Мед -Настойки прополісу -Воскові молі -Бджолиного підмору   -Трутневий гомогенам

У магазині «Меди Добросина» можна купити натуральний мед у Львівській області. Весь наш асортимент – це 100% якісний та корисний продукт з власної пасіки без сторонніх домішок.

Кожен сорт меду абсолютно різний і за смаковими відчуттями, і за зовнішнім виглядом, і за своїми властивостями. Не завжди легко знайти саме той, що буде до смаку. Завдяки багаторічному досвіду бджільництва, ми чудово розуміємося на цьому продукті і з радістю допоможемо обрати ідеальний для вас сорт екологічно чистого натурального меду, який ви зможете придбати в нашому магазині. Вітрина «Меди Добросина» вирізняється не тільки різноманітністю меду, а також й іншими продуктами бджільництва. В асортименті:

  • Настойки прополісу;
  • Воскової молі;
  • Бджолиного підмору;
  • Трутневий гомогенат.

Піклуючись про наших покупців, пропонуємо гарні ціни та зручні варіанти доставки по всій Україні. Якщо вам потрібно купити натуральний мед у Львівській області - звертайтесь, бо ми можемо впевнено гарантувати якість товару, який виробляємо.

Продукція «Меди Добросина» принесе здоров'я і гарний настрій в кожну сім'ю!

seif3

Місце

Львівська область, Україна
Добросин

Отзывы про Купити натуральний мед та бджолопродукти в роздріб у Львові та Львівській області

Каждый посетитель может оставить свой отзыв про Купити натуральний мед та бджолопродукти в роздріб у Львові та Львівській області, Система рейтинга и отзывов позволяет выявить недобросовестные компании. Если вы реальный клиент этой фирмы, то можете оставить отзыв про Купити натуральний мед та бджолопродукти в роздріб у Львові та Львівській області. Для этого необходимо быть зарегистрированным на сайте Банк Визиток. При этом фирма, про которую оставили отзыв Купити натуральний мед та бджолопродукти в роздріб у Львові та Львівській області, имеет право подать жалобу на ваш комментарий, если он оставлен НЕ реальным клиентом.

Рейтинг

Пунктуальность / Сроки
Адекватность цены
Порядочность
Автор
patsvasyl (1)
0.00 ( 0 оценок )
Контакти +380678629110
patsvasyl@ukr.net
Основной номер: +3..........показати
Помогите клиентам найти вашу визитку!
Чем больше репостов тем лучше! Попросите друзей и членов семьи помочь.
Попросите клиентов оставить про Вас отзывы, это поднимет визитку в ТОП
Платные услуги по рекламе
заказать продающий дизайн Реклама визитки в Facebook, Instagram, Google