Добавить в визитницу

Цибульський Павло Петрович Юрист в Ірпені

Подробиці візитки

ID візитки: 2377
Відображається: 1655
Додано 2020-02-18 11:22:16
Закінчується: 2025-02-08 11:20:00
0.00 ( 0 оценок )
Цибульський Павло Петрович Юрист в Ірпені
Нажмите, чтобы посмотреть вторую сторону.
Для возврата на лицевую нажмите на любую область страницы.

Опис

Цибульський Павло Петрович - орієнтований на результат професіонал. Прикладе максимум зусиль заради надання своїм Клієнтам кваліфікованої юридичної допомоги.
Цибульський Павло Петрович має багаторічний досвід юридичної практики (понад 30-ть років. мають ), що дозволяє йому здійснити ефективний захист прав, свобод і законних інтересів Клієнтів у цивільних, трудових, господарських, корпоративних та земельних правовідносин.
Професіонал, який в своїй практичній діяльності здатен застосовувати ефективний підхід до вирішення усіх правових питань Клієнтів. Цибульський Павло Петрович є випускником одного з кращих юридичних навчальних закладів СРСР, має високий рівень теоретичних знань, багатолітню успішну практику та досвід роботи в державних структурах, завдяки чому йому добре відомі внутрішні особливості діяльності судів, прокуратури, фіскальних та слідчих органів.
Успішна діяльність Цибульського Павла Петровича - відмічена вдячністю клієнтів, які позиціонують його як надійного та компетентного юридичного консультанта.
Звернувшись до нього, Ви можете розраховувати на оптимальний шлях досягнення поставленої мети, сувору конфіденційність відносин, індивідуальний та, як правило, нестандартний підхід до вирішення Вашої проблеми.

seif3

Місце

Ірпінь, Київська область, Україна
Ірпінь

Отзывы про Цибульський Павло Петрович Юрист в Ірпені

Каждый посетитель может оставить свой отзыв про Цибульський Павло Петрович Юрист в Ірпені, Система рейтинга и отзывов позволяет выявить недобросовестные компании. Если вы реальный клиент этой фирмы, то можете оставить отзыв про Цибульський Павло Петрович Юрист в Ірпені. Для этого необходимо быть зарегистрированным на сайте Банк Визиток. При этом фирма, про которую оставили отзыв Цибульський Павло Петрович Юрист в Ірпені, имеет право подать жалобу на ваш комментарий, если он оставлен НЕ реальным клиентом.

Рейтинг

Пунктуальность / Сроки
Адекватность цены
Порядочность
Автор
pavlo.petrovych (1)
0.00 ( 0 оценок )
Контакти 067 199 19 91
Основной номер: 06..........показати
Помогите клиентам найти вашу визитку!
Чем больше репостов тем лучше! Попросите друзей и членов семьи помочь.
Попросите клиентов оставить про Вас отзывы, это поднимет визитку в ТОП
Платные услуги по рекламе
заказать продающий дизайн Реклама визитки в Facebook, Instagram, Google