Добавить в визитницу

Адвокація та правова допомога внутрішньо переміщеним особам - ВБФ «Право на захист»

Подробиці візитки

ID візитки: 1683
Відображається: 777
Додано 2019-06-18 09:12:28
Закінчується: 2025-06-17 09:12:28
0.00 ( 0 оценок )
Адвокація та правова допомога внутрішньо переміщеним особам - ВБФ «Право на захист»
Нажмите, чтобы посмотреть вторую сторону.
Для возврата на лицевую нажмите на любую область страницы.

Опис

Проект «Адвокація, захист та правова допомога внутрішньо переміщеним особам» реалізується БФ «Право на захист» за підтримки Агентства ООН у справах біженців (UNHCR).Проект спрямований на моніторинг порушення прав та надання прямої юридичної допомоги внутрішньо переміщеним особам, а також іншим групам населення, які постраждали внаслідок конфлікту, посилення потенціалу державних органів та громадянського сектора та зміцнення законодавчої та нормативної бази.
Проектні групи працюють в Харкові, Сєвєродонецьку, Слов’янську, Маріуполі, Дніпрі, Запоріжжі, та Києві; штаб квартира проекту знаходиться у Слов’янську.
У рамках проекту ми надаємо правову допомогу та захист переміщеним особам в Україні.
Для кращого розуміння потреб переміщених осіб та сприяння їхньому доступу до послуг і програм, які дозволять їм задовольнити ці потреби, у шістнадцяти регіонах України проектними групами здійснюється моніторинг захисту громад та інформаційна діяльність.Адвокаційна, комунікаційна та інформаційна складові проекту спрямовані на сприяння законодавчому та політичному реагуванню щодо потреб переміщених осіб та інших уразливих груп населення в Україні, а також інформаційну підтримку постраждалим від конфлікту особам та громадам.
Благодійний фонд «Право на захист»
Хто ми
«Право на захист» — благодійний фонд, який захищає права шукачів притулку, біженців, осіб без громадянства і без документів, внутрішньо переміщених осіб та постраждалих унаслідок конфлікту (далі — бенефіціари).
Наша місія
Ми прагнемо полегшити для своїх бенефіціарів негативні наслідки масових конфліктів, репресивних режимів та природних катаклізмів. Благодійний Фонд захищає права бенефіцарів, надає допомогу і сприяє створенню умов для побудови нового, безпечного та гідного життя.
Наша візія
Благодійний Фонд «Право на захист» — визнаний лідер громадського сектору у сфері міграції в Україні. Наші бенефіціари мають усі умови для безпечного та гідного життя. Ми робимо внесок у зростання соціальної та економічної стабільності та безпеки в Україні й усьому світі.
Наша діяльність
1. Захищаємо права бенефіціарів через пряму правову допомогу.
2. Проводимо регулярні моніторинги стану дотримання прав і свобод людини.
3. Просуваємо системні зміни за допомогою адвокаційних інструментів, включно із веденням стратегічних судових справ на національному й міжнародному рівнях та участі в законотворчій діяльності.
4. Підвищуємо рівень обізнаності суспільства й наших бенефіціарів щодо міграційних питань та їхніх прав.
5. Допомагаємо фахівцям, які працюють у державних структурах зміцнювати професійний потенціал та підвищувати обізнаність щодо прав людини через освітні та тренінгові програми.
6. Підвищуємо обізнаність українського суспільства щодо проблем наших бенефіціарів.   
7. Розвиваємо громадянське суспільство, надаючи підтримку ініціативам активістів, сприяємо їхньому інституційному та професійному зростанню задля впровадження інноваційного підходу у сфері допомоги бенефіціарам.
8. Надаємо гуманітарну допомогу найбільш уразливим групам населення.
Наші принципи
1. Гуманність (людяність) — ми прагнемо зменшити людські страждання настільки, наскільки це можливо.
2. Нейтралітет — ми не беремо участі в бойових діях і суперечках політичного, расового, релігійного або ідеологічного характеру.
3. Неупередженість — ми об’єктивно, справедливо та неупереджено ставимося до наших бенефіціарів.
4. Недискримінація — ми не дискримінуємо людей через їхню належність до тієї чи іншої соціальної групи.
5. Незалежність — ми незалежні від політичних, економічних, військових або інших цілей.
 
6. Верховенство права — ми повністю підзвітні закону й закликаємо наших партнерів та бенефіціарів дотримуватися цього принципу.

seif3

Місце

Київ, Київська область, Україна
вул.Щекавицька, 30/39

Отзывы про Адвокація та правова допомога внутрішньо переміщеним особам - ВБФ «Право на захист»

Каждый посетитель может оставить свой отзыв про Адвокація та правова допомога внутрішньо переміщеним особам - ВБФ «Право на захист», Система рейтинга и отзывов позволяет выявить недобросовестные компании. Если вы реальный клиент этой фирмы, то можете оставить отзыв про Адвокація та правова допомога внутрішньо переміщеним особам - ВБФ «Право на захист». Для этого необходимо быть зарегистрированным на сайте Банк Визиток. При этом фирма, про которую оставили отзыв Адвокація та правова допомога внутрішньо переміщеним особам - ВБФ «Право на захист», имеет право подать жалобу на ваш комментарий, если он оставлен НЕ реальным клиентом.

Рейтинг

Пунктуальность / Сроки
Адекватность цены
Порядочность
Автор
manager002 (97)
0.00 ( 0 оценок )
Контакти 099 507 50 90
098 597 64 72
063 496 80 88
044 453 16 53
044 337 17 62

вул. Щекавицька, 30/39, оф.319
пн-пт 9.00-18.00
http://vpl.com.ua/uk/about-us-uk/
Основной номер: 09..........показати
Помогите клиентам найти вашу визитку!
Чем больше репостов тем лучше! Попросите друзей и членов семьи помочь.
Попросите клиентов оставить про Вас отзывы, это поднимет визитку в ТОП
Платные услуги по рекламе
заказать продающий дизайн Реклама визитки в Facebook, Instagram, Google