Подробиці візитки

ID візитки: 1747
Відображається: 1531
Додано 2019-06-25 11:03:17
Закінчується: 2025-06-24 11:03:17
0.00 ( 0 оценок )
Компания NEW LIFE
Нажмите, чтобы посмотреть вторую сторону.
Для возврата на лицевую нажмите на любую область страницы.

Опис

13 січня 2005 року почала свою діяльність Міжнародна Громадська Організація Клубна Система «Нове Життя».
До засновників компанії були запрошені найсильніші лідери нашої команди з першого покоління і ще одна сімейна пара, яка жила в Дніпропетровську (в їх квартирі був відкритий перший офіс компанії). Через півроку одна сім'я вийшла зі складу засновників, прийнявши рішення займатися тільки мережевим бізнесом. На сьогоднішній день це найуспішніші лідери, яких ми всі знаємо. За ними йдуть тисячі послідовників. Це Короновані Майстри МГО КС «Нове Життя» Моргун Володимир Григорович і Анна Геннадіївна.
Через п'ять років в компанії було вже своє виробництво, яке згодом було віддано іншій сімейній парі, але вони не впоралися з випуском якісної продукції, крім того необґрунтовано підняли ціну на цю продукцію. В результаті чого склалася ситуація, при якій довелося розпрощатися з цими людьми.
Так з літа 2013-го року в КС «Нове Життя» розпочався новий виток у розвитку. Створена нова лінія високоякісної продукції під торговою маркою «Нове Життя». Вся продукція пройшла сертифікацію в Міністерстві Охорони Здоров'я України.
В травні 2017 року компанія відкрила власне виробництво, яке отримало ISO 9001 і XASP 22000, що означає виробництво Європейського рівня.
А розпочинала компанія свою діяльність з одного продукту «Апіфлор». Сьогодні в нашому асортименті більше 200 найменувань високоякісних натуральних продуктів і товарів, які діляться на категорії товару: косметичні товари, БАДи та засоби по догляду за будинком. Так само ми створили технологічну можливість самим виготовляти екстракти, як для внутрішнього застосування, так і для косметичних засобів. Це робить якість нашої продукції ексклюзивною.
З 2005 року в компанії було відкрито 7 адміністративних центрів, а сьогодні понад 700 Інформаційних Центрів у всіх областях України та за її межами. І це лише початок.
Ми пишаємося командою лідерів, яку вдалося виростити з 1998 року. І з величезною гордістю можна сказати, що партнерів в статусі Діамантовий Директор і вище понад 200 сімейних пар.
Люди - наша найголовніша цінність. Ми пишаємося тим, що ведемо за собою команду до досягнення успіху і процвітання.
Давайте писати історію компанії «НОВЕ ЖИТТЯ» разом!
НОВЕ ЖИТТЯ - ЦЕ ТВОЯ ЖИТТЯ!

seif3

Місце

(!) Без региональной привязки

Отзывы про Компания NEW LIFE

Каждый посетитель может оставить свой отзыв про Компания NEW LIFE, Система рейтинга и отзывов позволяет выявить недобросовестные компании. Если вы реальный клиент этой фирмы, то можете оставить отзыв про Компания NEW LIFE. Для этого необходимо быть зарегистрированным на сайте Банк Визиток. При этом фирма, про которую оставили отзыв Компания NEW LIFE, имеет право подать жалобу на ваш комментарий, если он оставлен НЕ реальным клиентом.

Рейтинг

Пунктуальность / Сроки
Адекватность цены
Порядочность
Автор
manager002 (97)
0.00 ( 0 оценок )
Контакти 099 142 15 64
098 646 91 63
https://new-life.com/
Основной номер: 09..........показати
Страница Instagram: www.instagram.com/new.life_official/
Помогите клиентам найти вашу визитку!
Чем больше репостов тем лучше! Попросите друзей и членов семьи помочь.
Попросите клиентов оставить про Вас отзывы, это поднимет визитку в ТОП
Платные услуги по рекламе
заказать продающий дизайн Реклама визитки в Facebook, Instagram, Google