Добавить в визитницу

Електрична тепла підлога та інфрачервона плівка в Івано-Франківську Компанія ECO DIM

Подробиці візитки

ID візитки: 477509
Відображається: 1259
Додано 2021-01-08 12:08:41
Закінчується: 2025-12-30 11:53:00
5.00 ( 1 оценок )
Електрична тепла підлога та інфрачервона плівка в Івано-Франківську Компанія ECO DIM
Нажмите, чтобы посмотреть вторую сторону.
Для возврата на лицевую нажмите на любую область страницы.

Опис

Електрична тепла підлога та інфрачервона плівка в Івано-Франківську

ECO DIM Продаж та встановлення кабельних систем обігріву під ключ
 
Компанія ECO DIM, займається продажем та монтажем електричної теплої підлоги в Івано-Франківську. Монтаж електричної теплої підлоги — це найекономніший спосіб опалення, найбільш сприятливий для здоров’я людини та комфортного проживання. Встановлення теплої підлоги не тільки у ванній і дитячої, а й у всіх кімнатах, забезпечує однакову температуру приміщення. Безпека в першу чергу: Всі наші спеціалісти максимально відповідально ставляться до безпеки. Перед роботою ми розписуємо весь план робіт кожного приміщення.

В приміщення підвищеної вологості, такі як ванна-кімната ми встановлюємо систему ПЗВ (пристрій захисного відключення) Якщо система обігріва якимось чином буде пошкоджена, ПЗВ моментально забезпече безпеку вашій сім’ї.

Ви маєте знати – наші системи обігріву проходять перевірку на герметичність виробів (методом зануренням у воду).

Електрична тепла підлога та інфрачервона плівка в Івано-Франківську

Щоб якимось чином вплинути на людину електромагнітним полем, система теплої підлоги повинна мати потужність у 250 разів сильніша від тої яка є. Антикригові системи:

На кожному даху є ключові зони кабельного обігріву, які дозволяє запобігти скупчення снігу та утворення льоду, які приводять до ризику! Забезпечує безпеку не тільки дому, авто, а також і безпеку вашої сім’ї. Системи сніготанення:

Той, хто проживає у власному заміському будинку, котеджі або підприємство, стикався в зимову пору року з такою проблемою, як необхідність регулярного очищення ганку, сходинок і доріжок від снігу. Система обігріва вирішує проблему безпеки, дорогоцінного часу та економію на прибиральників. Обігрів труб та ємностей:

Рідина в умовах сильного холоду може замерзнути та з часом перетворитися на лід. Це своєю чергою, може привести до пошкодження всієї системи. Обігрів трубопроводу та ємностей розв’язує цю проблему. Підігрів ґрунту:

Важлива складова, яка дозволяє регулювати температуру ґрунту, що забезпечує не тільки чисте поле в комерційних, спортивних проєктах, а також і домашнім рослинам відчувати себе комфортно у любій порі року. З системою обігріву ваш урожай буде першим!

Телефонуйте, допоможем Вам підібрати необхідний підігрів

seif3

Місце

Івано-Франківськ, Івано-Франківська область, Україна

Відео


Отзывы про Електрична тепла підлога та інфрачервона плівка в Івано-Франківську Компанія ECO DIM

Каждый посетитель может оставить свой отзыв про Електрична тепла підлога та інфрачервона плівка в Івано-Франківську Компанія ECO DIM, Система рейтинга и отзывов позволяет выявить недобросовестные компании. Если вы реальный клиент этой фирмы, то можете оставить отзыв про Електрична тепла підлога та інфрачервона плівка в Івано-Франківську Компанія ECO DIM. Для этого необходимо быть зарегистрированным на сайте Банк Визиток. При этом фирма, про которую оставили отзыв Електрична тепла підлога та інфрачервона плівка в Івано-Франківську Компанія ECO DIM, имеет право подать жалобу на ваш комментарий, если он оставлен НЕ реальным клиентом.

Рейтинг

Пунктуальность / Сроки
5.00
Адекватность цены
5.00
Порядочность
5.00

Отзывы клиентов

5.00

Електрична тепла підлога в Івано-Франківську

Чудова компанія Еко Дім, пропонує купити та замовити монтаж електричної теплої підлоги в Івано-Франківську та в інших містах України

Авторизуйтесь, чтобы оставить отзыв
Автор
Феціца (1)
0.00 ( 0 оценок )
Контакти тел.: 096 078 57 37
тел.: 066 898 65 15
тел.: 063 674 52 79
https://eco-dim.in.ua/
Основной номер: 09..........показати
Помогите клиентам найти вашу визитку!
Чем больше репостов тем лучше! Попросите друзей и членов семьи помочь.
Попросите клиентов оставить про Вас отзывы, это поднимет визитку в ТОП
Платные услуги по рекламе
заказать продающий дизайн Реклама визитки в Facebook, Instagram, Google